Pre šest godina, direktor Goodwill Pharme, Tamaš Zoltan, imao je viziju da započne jednu tradiciju namenjenu zdravstvenim radnicima, koja bi spajala sport, kulturu i humanitarnost i tako je nastala prva ideja o Goodwill Teniskom Turniru. San koji je pretočen u delo, danas je postao manifestacija, koja je svima draga i sa koje se uvek ponesu pozitivna iskustva. Tokom godina, naš Teniski Turnir je postao sportski događaj, koji se nestrpljivo isčekuje u svetu zdravstva, a to potvrđuje i veliki broj posetilaca turnira.

Zato Vas sa zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo da će se ove godine od 19-20. septembra na Paliću, u Tenis Klubu „Palić 1878“ održati V Goodwill Teniski Turnir, namenjen doktorima medicine, doktorima stomatologije i farmaceutima. Kao i do sada, deo prikupljenih sredstva ćemo donirati ustanovi i/ili pojedincu, za koje smatramo da bi im najviše značila materijalna podrška.

Učešće na turniru je neophodno potvrditi najkasnije do petka, 11.09.2015. godine, a prijava se vrši isključivo putem popunjavanja prijavnog obrasca (koji se nalazi u gornjem tabu “Prijava”).

Pozivamo Vas da i ove godine budete deo još jednog nezaboravnog Goodwill Teniskog Turnira u prelepom ambijentu Palićkog jezera, gde ćemo zajedno promovisati zdrav život i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Srdačno Vas očekujemo!

Vaša Goodwill Pharma

POBEDNICI I FINALISTI

ŽENSKI DUBL

Pobednice: Katarina Dragojlović, Dragana Palfi

Finalistkinje: Mirjana Kendrišić, Ljubinka Vučković

ŽENSKI SINGL DO 50

Pobednice: Julija Sabanov

Finalistkinje: Maja Mladenović

ŽENSKI SINGL 50+

Pobednice: Ljubinka Vučković

Finalistkinje: Mirjana Kendrišić

MUŠKI DUBL DO 100

Pobednici: Dragan Ladičorbić, Zoran Nikolić

Finalisti: Dragan Debeljački, Dejan Vranješ

MUŠKI DUBL 100+

Pobednici: Endre Mihalić, Roland Biro

Finalisti: Dušan Šokorac, Vladislav Marković

MUŠKI SINGL DO 35

Pobednici: Marko Rančić

Finalisti: Branislav Krivokapić

MUŠKI SINGL DO 50

Pobednici: Dejan Vranješ

Finalisti: Igor Stošić

MUŠKI SINGL 50+

Pobednici: Lazar Račić

Finalisti: Zvonimir Stojanović