Još jednom vas sa zadovoljstvom i ponosom pozivamo da nam se pridružite 17-18. septembra na Paliću, u Tenis Klubu „Palić 1878“ gde će se održati VI Goodwill Teniski Turnir, namenjen doktorima medicine, doktorima stomatologije i farmaceutima.

2015.-e godine je obeležen „mini jubilej“ od početka postojanja Goodwill Teniskog Turnira s obzirom da je isti održan po peti put na istom mestu, u TK „Palić 1878“. Od prvog turnira 2009.-e godine se puno toga desilo, a svaki put smo se trudili da ponovimo ono što je bilo dobro, a da dodamo sadržaje koji će ovaj događaj učiniti još interesantnijim i probuditi želju u ljudima da se vrate i narednih godina.

Pored želje da priredimo kolegama nezaboravan sportski užitak, koji je tokom godina prerastao u tradiciju, ovaj događaj ima i humanitarnu notu. Svake godine poklanjamo novčana sredstva nekoj od zdravstvenih ustanova, za podršku lečenju ili edukaciji talentovanih mladih ljudi. Na ovaj način uspeli smo da integrišemo sport, kulturu i humanitarnost što i jeste bio naš prvobitni cilj.

Učešće na turniru je neophodno potvrditi najkasnije do nedelje, 11. septembra, a prijava se vrši isključivo putem popunjavanja prijavnog obrasca (koji se nalazi u gornjem tabu “Prijava”).

Nadamo se da ćete i ove godine biti deo još jednog nezaboravnog Goodwill Teniskog Turnira u prelepom ambijentu Palićkog jezera, gde ćemo zajedno promovisati zdrav život i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Srdačno Vas očekujemo!
Vaša Goodwill Pharma